به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ حجتالاسلام والمسلمین مهدی حقی اظهار کرد: اگر قرار است حرکتی در تولید علم اتفاق بیفتد، بدون برنامه ریزی اساسی محال است، چون برنامه ریزی پایه حرکتهای اساسی است، بنابراین در تلاش هستیم برای جهش حوزه و حوزویان در تولید علم برنامه ریزی مناسب داشته باشیم.
وی تاکید کرد: دستهایی زیادی برای پاسخگویی به شبهات و تولید علم به سمت حوزههای علمیه و حوزویان دراز است و برای اینکه حوزویان پاسخگوی این انتظارات باشند نیاز به برنامهریزی جدی داریم.
مدیرکل مطالعات پژوهشی حوزههای علمیه از ایجاد کتابخانه تخصصی پژوهش پژوهی در معاونت امور پژوهشی خبر داد و تاکید کرد: در این کتابخانه حدود دو هزار منابع داخلی و خارجی مرتبط با پژهش و علم و علم سنجی و مسائل معرفتی جمع آوری شده تا اطلاعات علمی بدنه معاونت پژوهش را تامین کند.
حجتالاسلام حقی با بیان اینکه همکاران ما برای انجام کار علمی و برنامه ریزی نیاز به پشتوانه علمی دارند و این کتابخانه پشتوانه خوبی برای آنهاست، گفت: این کتابخانه وظیفه دارد برای موضوعی که مورد نیاز همکاران است پرونده علمی تشکیل دهد و در اختیار کارشناسان و مدیران قرار دهد تا با سهولت و سرعت، برنامه ریزیهای پژوهشی را انجام دهند.
به گفته وی یک نسخه از منابع این کتابخانه در کتابخانه فیضیه ارسال شده تا خدمات علمی و پژوهشی به محققان ارائه شود.
مدیرکل مطالعات پژوهشی حوزههای علمیه از تدوین نقشه جامع علمی حوزههای علمیه، تدوین نظام جامع پژوهش و نیازسنجی پژوهی به عنوان سه پروژه کلان در این اداره کل یاد کرد که در دست اقدام است.