به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ منطقه خراسانشمالی،مهدی قربانیان با تاکید بر اینکه پیمانکار سلف سرویس یک عامل موثر در بعد کیفیت غذای دانشجویی است، اظهار کرد: تلاش بر این است که بر روی همه عواملی موثر در کیفیت غذا دقت نظر لازم اعمال شود.
وی ادامه داد: بخشی از اعتبارات برای ارتقای تجهیزات طبخ غذا صرف می شود تا مشکلات مربوط به این حوزه برطرف شوند.
قربانیان با اشاره به افزایش تنوع غذای دانشجویی به 30 نوع ،افزود: با حضور بیشتر بخش غیردولتی و تغییر پیمانکار شرکت در ارائه خدمات تغذیهای به دانشجویان،نه تنها کیفیت غذای دانشجویان ارتقاء مییابد، بلکه منوی غذای آن ها هم متنوعتر خواهد شد.
وی با ذکر اینکه مراجعات زیادی از بخش خصوصی برای ارائه امکانات به منظور تغذیه دانشجویان به دانشگاهها شده است، یادآورشد: هدف بخش خصوصی ارائه غذا با کیفیت بالا و قیمت مناسب است.